fbpx

Forum biznesi Itali – Maqedoni

Instituti italian për tregti të jashtme sot organizon forum biznesi në të cilin do të prezantohen projektet kryesore në infrastrukturë dhe energjetikë, realizimi i të cilëve është paraparë në tre deri pesë vitet e ardhshme.

Në forum do të marrin pjesë përfaqësues nga 30 kompani italiane dhe nga 40 kompani të Maqedonisë nga sektorët infrastrukturë, ndërtimtari dhe energjetikë.

Mysafir nderi do të jetë ambasadori i Republikës së Italisë në Maqedoni, Ernesto Beleli, ndërkaq do të flasë edhe zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski.

Lajme të ngjashme

Back to top button