fbpx

Ivanov kërkon nga BE, NATO, SHBA dhe Turqia ta hedhin poshtë Platformën Shqiptare

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. E tere platofrma por edhe dicka me teper se ajo, jane te perfshira ne porgramet dhe ne kampanjat e partive politike te Shqiptarve…
    E shkruara ne platforme eshte edhe e shkruara ne M.O. dhe ne kushtetute….
    Kjo cka po bene Ivanovi dhe Company eshte vetem nje ksenofobi…
    Sa e pakupimte: Ivanovit me se tepermi i dhimbset nje shtepi e boshatisur ,se sa nje thirrje fashiste ndaj Shqiptarve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *