fbpx

Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni rregullator për energjetikë sot ka marr vendim për uljen e çmimeve të derivateve të naftës.

Sipas ndryshimeve, nga mesnata çmimet me pakicë të derivateve të naftës ulen për 0.47 përqind me çka çmimet e EUROSUPER BC-95, EUROSUPER BC-98, EURODISEl (D-E-V) dhe Ekstra e lehtë për amvisëri ulen për 0.50 denarë për litër.

Çmimi i EUROSUPER BC-95 do të jetë 78,50 denar për litër EUROSUPER BC-98 do të jetë 80,00 denarë për litër dhe Ekstra e Lehtë 56.50 denarë për litër.

Çmimi i mazutit M-1 HC ritet për 0,228 denarë për kilogram.

Lajme të ngjashme

Back to top button