fbpx

Vetëvritet një pacient duke u hedhur nga tarraca e spitalit

Pesëdhjetë e një vjeçari R.T nga Probishtip vetëvrau veten të shtunën pasi u hodh nga tarraca e spitalit në Shtip.

R.T ishte hospitalizuar dhe trajtohej në pavionin neurologjik. Ai u gjet i vdekur në trotuarin nën tarracën e spitalit nga një studentët.

Hetimi konfirmoi se pacienti nuk ishte një rast i vështirë, por ka pasur probleme serioze familjare dhe prandaj ka vetëvrar veten.

Lajme të ngjashme

Back to top button