fbpx

Vijnë reklamat në Instagram

Kur Facebook shpenzoi 10 miliardë dollarë për të blerë kompaninë Instagram, shumë pyetën veten se si Mark Zuckerberg do të nxjerrë para nga kjo marrëveshje.

Në atë kohë, përdoruesit e Instagram nuk kanë parë shumë reklama në aplikacionin e tyre të famshëm të fotografive, mirëpo tani duket se kjo gjë do të ndryshojë.

Bëhuni gati të bombardoheni me reklama nëse jeni përdorues i rregullt i Instagramit. Burime të revistës Ad Age kanë bërë të ditur se Instagram ka arritur marrëveshje për reklamim me agjencinë globale Omnicom, vlera e së cilës arrin deri në 100 milionë dollarë.

Aktualisht, Instagram ka 150 milionë përdorues aktivë, mbi 60% e bazës së përdoruesve të tij tani vijnë nga jashtë Shteteve të Bashkuara, dhe më shumë se 55 milionë fotografi ngarkohen çdo ditë.

Sipas raportit, reklamat do të qëndrojnë në faqen e përdoruesve për më shumë se një ditë dhe do të jenë në formë imazhesh ose videosh.

Lajme të ngjashme

Back to top button