fbpx

Ja çfarë i bën burrat që të jenë më të lumtur se gratë

Kur bëhet fjalë për ankesa, kush bënë më shumë? Burrat apo gratë? Sigurisht që njëra palë i hedh fajin palës tjetër.

Dhe kështu ka shkuar gjithmonë.

“Gruaja ime bënë pazarë për 3-4 orë thua që ka për të blerë për tërë lagjën, dhe në fund kur del nga dyqani, ka vetëm një bylyzyk që mbanë në dorë, dhe këtë e konsideronë si pazar të kryer mirë” ankohet njëri nga 3.7 bilion meshkujt e planetit.

“Burri im me thotë PO kur i kërkoi t’i lanë enët. Sigurisht që do pres deri sa të përfundoi filmin të cilin po shef, dhe pastaj harron fare. Në fund, prap ankohet që po i bëjë presion, duke më akuzuar se po i kërkoja 1000 herë” tha njëra nga gratë e planetit.

Në fund, kush fiton? Ankesat e shumta, ja kush fiton.

Me poshtë po ju sjellim një listë të veçorive të cilat i bëjnë burrat që të jenë më të pa-stres. Po nëse nuk kanë stres, pse vallë vdesin më herët ?!!!

– Mbajnë të njëjtin mbiemër gjatë gjith jetës

– Sa herë që shihen në pasqyrë iu duket vetja i bukur

– Në çdo situatë bëhen gati për pesë minuta

– Me një palë xhinse mund ta shtyejnë gjithë javën

– S’kanë nevoj për më shumë se dy-tre palë këpucë

– Mund të bëjnë Pazar për 10 veta në vetëm 10 minuta

– Mbajnë të njëjtin model flokësh për vite me radhë

– Nuk ju bënë përshtypje që janë të mbuluar me lesh

– S’kan provuar kurr dhimbjet e lindjes

– Kujtojnë se kanë shumë miq

– S’provojnë vetminë ngase vdesin më herët se gratë

Lajme të ngjashme

Back to top button