fbpx

Ministri Ademi për vizitë në fabrikën e Jugohromit

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Abdilaqim Ademi së bashku me ekipin profesional të Ministrisë sot do ta vizitojë Jugohrom Feroalojs SHPK Jegunoc, ku do të takohet me ekipin udhëheqës të kompanisë.

Vizita është me qëllim të ndjekjes së shkallës së realizimit të obligimeve të Planit operativ për marrjen e Lejes së integruar ekologjike A.

Muaj më parë, ministri Ademi paralajmëroi se do ta mbyll këtë fabrikë nëse kjo e fundit nuk vendos filtra në oxhaqet e saj, pasi fabrika e Jugohromit është një nga ndotësit më të madh të Pollogut.

Lajme të ngjashme

Back to top button