fbpx

Arratisje nga Burgu i Kumanovës

Arratiset një i burgosur nga Burgu i Kumanovës. Sipas të dhënave të policisë një mashkull I.S ka qenë i lëshuar nga gardianët në pjesën e jashtme të burgut.

Ai ka shfrytëzuar momentin e pakujdesisë së tij dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Objekti i burgut të Kumanovës thuhet se është shumë i sigurtë pasi që është i ri dhe u lëshua në përdorim vitin e kaluar.

Lajme të ngjashme

Back to top button