fbpx

Anketë: Dallimi mes BDI dhe PDSH vetëm 3 përqind

24.2 përqind e qytetarëve për zgjedhjet parlamentare do të votojnë VMRO-DPMNE-në, për LSDM-në do të votojnë 17.4 përqind, për BDI-në 6.9 përqind dhe për PDSH-në do të votojnë 3.9 përqind.

Këto janë rezultatet e hulumtimit telefonik nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup të realizuar ndërmjet datës 4 dhe 7 mars.

Për cilën parti do të kishi votuar në zgjedhjet e parakohshme paralmentare të 27 prillit?

Në cilin politikan aktual keni besim të madh?

Të pyetur se për cilin kandidat për President do të votonin, 29.3 përqind u shprehen për Gjorgje Ivanov, 19.4 për Stevo Pendarovskin, 6.1 % për Iljaz Halimi dhe 1.5 për qind të Zoran Poposkin.

Lajme të ngjashme

Back to top button