fbpx

EVN Maqedoni i befasoi konsumatorët e tyre në ditën e gruas

Të gjitha zonjat që sot kanë paguar faturat e energjisë elektrike në shportelet e EVN Maqedonisë fituan nga një trëndafil si urim nga kompania për ditën e gruas.

Zonjat, të befasuara dhe të buzëqeshura dilnin nga punktet e pagesave të EVN-së me trëndafil në dorë.

EVN Maqedoni është kujdesur që trëndafilat të dhurohen në të gjitha punket pagesore të EVN-së, në të gjithë shtetin. Disa të buzëqeshura pozonin me partnerët e tyre. Pagesa e faturave mund të jetë edhe me buzëqeshje.

Lajme të ngjashme

Back to top button