fbpx

Lista e mundshme e deputetëve të PDSH-së nga Struga

Sot në kuvendin e degës së PDSH-së në Strugë, u propozuan emrat të cilët do të dërgohen më pas në kuvendin qendror të partisë nga ku do të nominohen kandidatët për deputet në zgjedhjet e parakoshme palamentare të prillit, njofton portali Drini.mk.

Idris Istrefi, Naser Iljazi, Abdulla Qazimi, Besart Tairi, Imer Imeri, Jetona Selimi, Ardijana Ramadani, Emina Canoska, Qashif Bakiu, Minir Zhuta, Syrja Rushiti, Zija Jonuzi, Berat Lena, Lavderim Elmazi, janë nder emrat e propozuar nga nendeget qe me pas dega do i propozoje ne Kuvendin qendror.

Radhitja dhe nominimi final i propozimeve dhe kandidaturave do të bëhet nga kuvendi qendror i PDSH-së në Tetovë, ku kuptohet se do të merren parasysh edhe propozimet e qyteteve tjera në kuadër të zonës zgjedhore nr.5. Në kuvendin e PDSH-së përvec antarsisë së Strugës  morën pjesë tashmë edhe dy ish deputet e kësaj partie, z. Orhan Ibrahim dhe Bekim Qoku.

Lajme të ngjashme

Back to top button