fbpx

Deputetet nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria kërkuan tu dëgjohet zëri

Gratë deputete të Shqipërisë, Kosovës e Maqedonisë u bënë bashkë për çuar përpara një levizje që do të mbrojë të drejtat e tyre.  Zëri i tyre duhet të dëgjohet jo vetëm në rrugë, por edhe në foltoren e parlamentit.

Për të mbështetur gratë dhe lehtesuar jetën e tyre duhen edhe nisma konkrete.

Në politikë të rëndësishme janë standardet, një objektiv që ndryshe gratë shqiptare në Maqedoni e Kosovë e kanë arritur.

Ky takim u organizua nga Aleanca e Grave Deputete të Shqipërisë me pjesëmarrjen e deputeteve nga trevat shqipfolese.

Lajme të ngjashme

Back to top button