fbpx

Femrat!

“Gjëja më e rëndësishme është të besosh në vete, të besosh se mundesh. Edhe nëse dështon, mund të qash dhe të ngritesh sërish, megjithatë je femër!”

Lajme të ngjashme

Back to top button