fbpx

Kidnapohet një 23 vjeçar në Shkup

Dy persona në parkingun e Fakultetit matematiko-natyror në Shkup mbrëmë kanë kidnapuar një djalosh të cilin e kanë mbajtur në Parkun e  Gazi Babës.

Kidnapuesit janë identifikuar si I.S (26) dhe B. S (25), të cilët kanë kidnapuar ?.?.(23) në veturën e tij Tiko.

Me intervenim të njësisë speciale Alfa, kidnapuesit janë kapur nga policia.

Hetimi i policisë do të tregojë motivin e kidnapimit.

Lajme të ngjashme

Back to top button