fbpx

Mosmirënjohësit dhe goja e tyre!

“Nuk kemi kohë për të vërejtur apo për të dëgjuar të tjerët, pasi mezi na del koha për të folur keq për ta.” 

Lajme të ngjashme

Back to top button