fbpx

PPD: Me përkushtim të mësuesve forcohet identiteti kombëtarë

Të gjithë arsimtarëve dhe arsimdashësve Partia për Prosperitet Demokratik (PPD) ua uron 7 Marsin Ditën e mësuesit.

Nga kjo parti thonë se ata thellësisht e mbështet bindjen dhe përkushtimin e të gjithë mësuesve se një arsimim cilësorë e forcon identitetin dhe kulturën kombëtare shqiptare.

Partia për Prosperitet Demokratik gjithashtu e përkrah dhe afirmon përkushtimin e mësuesve për një arsimim cilësorë dhe të përgjithshëm i cili është bazë e formimit të identitetit dhe kulturës shqiptare në tërësi.ua uron 7 Marsin – Ditën e mësuesit.

Lajme të ngjashme

Back to top button