fbpx

Gjithsejtë 3.624 mërgimtarë kanë aplikuar për të votuar në zgjedhjet presidenciale

Numri i aplikimeve të mërgimtarëve për të votuar për presidentin, ka shkuar brenda ditës së djeshme në gjithsej 3.624.

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) do të mbyllë sot në mesnatë afatin e aplikimit për të drejtën e votës të mërgimtarëve dhe për verifikimin e saj në uebfaqen e internetit ëëë.sec.mk.

Të gjithë ata qytetarë që nuk kanë bërë verifikimin e së drejtës së votës dhe, ditën e zgjedhjeve, nuk gjejnë veten në listën e votuesve, do të humbin të drejtën e votimit.

Sipas të dhënave të KSHZ-së, deri ditën, verifikimin e kanë kryer më se 80 mijë qytetarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button