fbpx

Me 8 mars të gjitha gratë deputete do të mblidhen në Kuvendin e Shqipërisë

Me rastin e ditës së Gruas – 8 Marsit, deputetet shqiptare nga të gjitha trojet shqiptare do të mblidhen në Kuvendin e Shqipërisë, ne një seancë të përbashkët plenare. 

Kjo seancë organizohet nga Aleanca e Grave Deputete shqiptare dhe do të ketë në qendër të saj trajtimin e problematikave dhe sfidave të gruas shqiptare gjate mijëvjeçarit të tretë.

“Ne gratë shqiptare, për herë të parë do te kuvendojmë se bashku, do te bashkojmë Kuvendet. Jam e lumtur dhe e emocionuar qe po e hedhim një hap te tille”, ka shkruar Alma Lama.

Lajme të ngjashme

Back to top button