fbpx

Akademi solemne për 7 marsin

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptarë dhe Komuna e Çairit, me rastin e kremtimit të “7 Marsit” Dita e Mësuesit, sot në ambientet e Shtëpisë së Armatës në Shkup organizojnë Akademi Solemne.

Në këtë akademi solemne me një program artistik do të paraqiten nxënësit e Shkollave të Mesme të Shkupit.

Lajme të ngjashme

Back to top button