fbpx

Çfarë ju bën një grua që ju do?

“Kur një grua ju dashuron, keni kujdes, ajo nuk do të kënaqet deri sa t’ua robëroj shpirtin tërësisht. Sa më e dobët të jetë ajo, aq më i madh vrulli i saj për t’ju dominuar dhe robëruar. Asgjë më pak se e gjithë qenia juaj nuk do e kënaq.”

Lajme të ngjashme

Back to top button