fbpx

Thirrjet për media nga dy drejtorë të BDI-së vetëm në gjuhën maqedonase

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Kontrollim Teknik, Ekrem Bunjaku dhe drejtori i Inspektoratit të Punës, Naser Bajrami, kanë dërguar thirrjet në media vetëm në gjuhën maqedonase.

Parlajmërimet për mbajtjen e konferencave për shtyp, nga drejtorë shqiptarë, është një e drejtë e garantuar edhe me ligj, për ta bërë atë në gjuhën shqipe të paktën për mediat shqiptare. Më rastin e këtyre dy drejtorëve, nuk respektohet e drejta e lëshimit ët thirrjeve edhe në gjuhën shqipe.

Njeriu përgjegjës i këtyre dy drejtorëve shqiptarë i cili ka marrë për sipër ti njoftuar mediat është maqedonas.

Lajme të ngjashme

Back to top button