fbpx

Tatarët myslimanë duke i ushqyer ushtarët e rrethuar ukrainas (Video)

Një grup myslimanë tatar në qytetin Bahçesaraj, qytet i cili ndodhet në qendër të Krimesë dhe dikur ishte qendër kryesore e tatarëve myslimanë, u ndajnë ushqime, ushtarëve ukrainas të rrethuar në kazermat ushtarake.

 Në video mund të shihni se si një grup myslimanësh tatar u kanë ardhur në ndihmë ushtarëve ukrainas të cilët me ditë të tëra kanë qenë të ngujuar në një kazermë.

Lajme të ngjashme

Back to top button