fbpx

Hoda: Peticioni gati për tu dorëzuar, Ahmeti dhe Thaçi nuk nënshkruan

Lidhja e Diasporës e Shqiptarëve të Maqedonisë,  javën e ardhshme do të dorëzoj peticionin prej 103 422 nënshkrimeve deri tek sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Andreass Forg Rasmusen, që të kushtëzoje anëtarësimin e Maqedoninë në NATO, me miratimin e  ligjit për ish ushtarët e  UÇK-së.

Sipas Besim Hodës këta nënshkrime nuk do të shkojnë huq, dhe do të gjejnë vendin e duhurë. Ai tha se Ali Ahmeti dhe Mendu Thaçi nuk kanë gjetur kohë që të nënshkruajnë këtë peticion ashtu siç i kanë mbyllur sytë para këtij ligji 13 vite me radhë.

Lajme të ngjashme

Back to top button