fbpx

Shfaqet imazhi i “HTC One/M8”

Shfaqet një imazh që tregon “HTC One/M8”, i cili ishte postuar në një blog kinez.

Imazhi paraqet disa shenja blu për të mbrojtur identitetin e personit që mban smartfonin.

Më parë janë shfaqur disa imazhe te “HTC One” në faqen e internetit “@evleaks”.

Sipas imazhit duket që telefoni ka një këllef prej gome ose ndonjë lloj tjetër, pjesa e simpërme mund të dallohet qartë dhe duket se është i ngjashëm me atë çfarë kemi parë më parë nga “@evleaks”, duke konfirmuar autenticitetin e imazheve në këtë rast.

Por përtëj këtyre fotove, duhet të presim datën 25 mars, ku do të shohim versionin e ri “HTC One/M8”, ku do të mbahet në Nju Jork dhe Londër.

Lajme të ngjashme

Back to top button