fbpx

Ivanov nis fushatën, viziton edhe xhaminë e Vallandovës

Kryetari Gjorgje Ivanov,  pretendeti i VMRO-DPMNE-së, për mandatin e dytë presidencial, pas konfirmimit si kandidatë zbret në teren, në mesin e qytetarëve të Vallandovës, ku ka vizituar edhe xhaminë.

Kryetari Gjorgje Ivanov, pretendeti i VMRO-DPMNE-së, për mandatin e dytë presidencial, pas konfirmimit si kandidatë zbret në teren, në mesin e qytetarëve të Vallandovës.  Gjatë vizitës në fshatin Dedeli ku është takuar me banorët ,  ka vizituar edhe xhaminë e fshatit.

Qytetarët patën mundësinë të takohen me presidentin Ivanov dhe të flasin për gjendjen në rrethin e tyre.

Qytetarët kanë pritur me interes paralajmërimet për realizimin e projektit mjeku rural, m ët cilin parashihet që çdo të marte në fshat ët vijë një ekip i mjekëve dhe infermiereve, për të dhënë shërbimet shëndetësore bazë të banorëve të fshatit.

Lajme të ngjashme

Back to top button