Plaçkitet posta në Haraçinë

Arka metalike në të cilën kishte 17.412 denarësh, një vulë me logon e Postës, pulla postale, zafrë, fletëpagesa me vlerë deri 33.000 denarësh, janë vjedhur nga Posta, në pronësi të “Postave të Maqedonisë” “AD Skopje”, në Haracinë të Shkupit, gjatë uikendit, ka njoftuar policia.

Autori i kësaj plackitjeje, sipas informacioneve të policisë, në ambijentin e Postës ka depërtuar nëpërmjet dritares, prej nga me vete ka marrë paratë dhe materialin tejtër.

Lajme të ngjashme

Back to top button