fbpx

Ai nuk ka para, por është më i pasuri në botë me atë çka bën

Mesazhi i tij është shumë i thjesht, por ekstremisht i fuqishëm. Pa marrë parasysh se sa larg kemi shkuar ne si të civilizuar, asgjë nuk mund të zëvendësoj kënaqësinë duke bërë një vepër të mirë.

Ky njeri e dinë sekretin, dhe për këtë, ai është personi më i pasur në botë.

Shikoni Videon

Lajme të ngjashme

Back to top button