fbpx

Hoxha: Ahmeti la Marrëveshjen e Ohrit, merret me presidentin konsenzual

Në një deklaratë të tij, Xhezair Shaqiri i njohur si komandant Hoxha, ka kritikuar qasjen e Ali Ahmetit për idenë e presidentit konsensual dhe retorikën e tij të vazhdueshme për proceset integruese.

Krahasuar me sakrificën e luftës së 2001, ajo që thotë Ali Ahmeti janë vetëm pallavra”, thotë Xhezair Shaqiri.

“Njeriut që iu besua sakrifica dhe gjaku i dëshmorëve të luftës së 2001, ende nuk ka arritur të implementojë Marrëveshjen e Ohrit, ndërsa angazhohet për integrimin e Maqedonisë në NATO dhe BE si dhe për presidentin konsenzual.” thotë ai.

Lajme të ngjashme

Back to top button