fbpx

Recep Tayyip Erdogan përkrahet nga shqiptarët e Tetovës (FOTO)

Recep Tayyip Erdogan përkrahet nga shqiptaret e Tetovës. Disa qytetar të Tetovës thonë se duhet të gjithë ne shqiptaret e Maqedonis duhet të jemi mirënjohës për përkrahjen e tij politike ndaj nesh, dhe përkrahjen e investimeve të cilat janë bërë si për mbrojtjen e objekteve historike gjithashtu dhe për investime ekonomike të cilat kanë mundësuar vende pune për qytetarët.

Recep Tayyip Erdogan mer mbështetje edhe nga Mulla Mahmud Asllani i cili beson udhës dhe punës së Erdogan, dhe faleminderon edhe një herë për ndërtimin e Medreses së Xhamis së Larme në Tetovë. /Albpoint

10013880_692428710796486_1728055343_n1972507_692428700796487_2077562978_n1970847_692428664129824_720223000_n10155522_692428684129822_1540445186_n

Lajme të ngjashme

Back to top button