fbpx

Ndotja e ajrit: Shkupi e ka arritur Pekinin (VIDEO)

Mbi një mijë të vdekur në vit dhe dëme ekonomike prej 250 milionë eurosh, ky është rezultati i ajrit të ndotur të cilin e thithin qytetarët e Shkupit për çdo ditë, kanë vlerësuar ekspertët finlandezë. Nuk ka gaz, nuk ka tramvaj, vendosja e të cilit është më e lirë sesa humbjet vjetore – filmi më i ri dokumentar i SCOOP-it i përkushtuar vrasësit më të madh të qytetarëve të Shkupit.

Për më shumë ndiqeni storjen e “SCOOP“.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close