fbpx

Kur bëhet fjalë për ty…

“Është zëri yt që më qetëson. Është mënyra jote e të folurit, mënyra sesi më therret. Dhe kur bëhet fjalë për ty, nuk e di se ç’më ndodh, nëse bëhet fjalë për ty, ndjehem e lumtur”

Carlos Ruiz Zafon është një shkrimtar nga Spanja.

Lajme të ngjashme

Back to top button