fbpx

Raperat i këndojnë BDI-së dhe PDSH-së (Video)

Në prag të zgjedhjeve në Maqedoni kanë filluar edhe këngëtarët e muzikës Hip Hop ti kushtojnë këngë partive të tyre të preferuara.

Në vazhdim ua sjellim dy këngë që u janë kushtuar dy partive shqiptare në Maqedoni BDI-së dhe PDSH-së. Kënga e dytë u publikua gjatë zgjedhjeve lokale vitin e kaluar.

Lajme të ngjashme

Back to top button