fbpx

UEJL shpalosi ofertën akademike për vitin e ardhshëm studimor

Universiteti i Evropës Juglindore sot shpalosi programin studimor për vitin akademik 2014 dhe 2015. Rektor i  UEJL, Zamir Dika tha se ky universitet  edhe këtë vit si qëllim kryesor do të ketë arsimin cilësor dhe bashkëkohor.

“Edhe këtë vit do të ketë tre cikle studimore. UEJL do të ketë dyert e hapura për 1300 studentë, vende që i kemi përcaktuar konform  kuadrit, hapësirave  dhe kushteve që kemi. Ata do të kenë mundësi të regjistrohen në pesë fakultete.” tha Dika në takim me gazetarët.

Në këtë takim me gazetarët  u promovua  edhe  video-spoti  i realizuar nga një ish studentë i UEJL-së.

Lajme të ngjashme

Back to top button