fbpx

Prokuroria hulumton “Postat e Maqedonisë” dyshon për vjedhje të parave

Rasti “Posta” ka filluar të hulumtohet në prokurorinë themelore publike në Shkup. Prokurori shtetëror Zvrlevski vërtetoi se rasti është në fazën e grumbullimit të dëshmive.

Ato kanë konstatuar se në Postat e Maqedonisë vitin e kaluar janë kryer shumë vjedhje dhe shteti është dëmtuar për 2 milion euro.

“Nëse konstatojmë ndonjë kriminalitet nga dokumentet e grumbulluara do të dalim me informacion”, deklaroi Zvrlevski.

Lajme të ngjashme

Back to top button