fbpx

Gjëja më e çmueshme në botë

“Ende sot nuk njoh asgjë më të çmueshme në botë se një miqësi solide dhe e sinqertë mes njerëzve”

Hermann Hesse është njëri nga shkrimtarët më të shquar gjermanë të shekullit të njëzet. Përveç shkrimeve në prozë, Hermann Hesse shquhet si poet me më shumë se 680 poezi të përmbledhura në 12 vëllime.

Lajme të ngjashme

Back to top button