fbpx

Një vit nga vdekja e Nikolla Mlladenov

Mbushen plot një vit nga aksidenti i trafikut në të cilën jetën humbi Nikolla Mlladenov, pronar i javores dhe atëherë gazetës ditore “Fokus”. 

Arsyet për vdekjen e Mlladenovit, nga ajo që kumtuan institucionet kompetente shtetërore ishin se ka ndodhur pasi që i ka plasur arteria e zemrës, dhe më pas ai ka dal jashtë rrugës me veturën e tij. 

Mlladenov ishte një nga njerëzit më me ndikim dhe gazetarë i respektuar. Ai ishte kritik më i madh i secilës qeveri në vend.

Lajme të ngjashme

Back to top button