Gëzim Kelmendi dhe profesori i historisë debatojnë ashpër për Skënderbeun (Video)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. o historian tregojem qfar historiani je cili esht data e lindjes se ismail qemajilt qe nuk edin asni historian nuk edin daten kur ka lind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *