fbpx

Ahmeti pritet me protesta në Dibër

Një grup qytetarësh i pritën me protesta përfaqësuesit e BDI – së, dhe Ali Ahmetin në qytetin e Dibrës. Ata ishin mbledhur përpara vendit ku edhe zhvillohej mitingu i BDI-së.

Sipas protestuesve ideja për president konsensual dhe temat për të cilat flet Ali Ahmeti, janë të parëndësishme për dibranët, karshi problemit të Radikës.

Lajme të ngjashme

Back to top button