fbpx

Pretendentët e RDK-së në njësinë pesë

Ardian Demiri dhe Artan Dika do të jenë pretendentët e RDK-së për zonën zgjedhore nr.5.

Ky vendim është marrë sonte nga kryesia qendrore e partisë së Rufi Osmanit, duke krijuar kështu një garë shumë të “nxehtë” në njësinë zgjedhore nr.5

Ardian Demiri është me profesion avokat dhe aktualisht këshilltar në komunën e Strugës si dhe kryetar i degës së RDK-së në këtë qytet, ndërsa Artan Dika është me profesion mjek-kirurg dhe nënkryetar i RDK-së./Drini.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button