fbpx

Subrata Roj do të del nga burgu, me kusht

Gjykata supreme e Indisë sot ka lejuar që biznesmeni indian Subrata Roj të del nga burgu me kusht, pasi të plotësoj disa kushte.

Roj duhet ti paguaj 50 mijë rupi rreth 830 milion dollar amerikane trupit rregullues të Indisë SEBI dhe të siguroj garancinë bankare.

Avokatët e Roj deri nesër duhet të deklarojnë nëse e pranojnë këtë propozim.

Derisa është në paraburgim, Rojt i është përkeqësuar gjendja shëndetësore.

Ai nuk ka ngrënë me dit të tëra dhe ka kërkuar ndihmë mjekësore.

Nga grupacioni “Sahara Maqedoni” e cila duhet të zbatoj investimet e premtuara nga Subrata Roj thonë se gjithçka po shkon sipas planit.

Lajme të ngjashme

Back to top button