fbpx

Kush është me fat?

“Fati favorizon mendjen e përgatitur”

Louis Pasteur ishte një kimist dhe mikrobiologjist nga Franca i cili u bë i njohur me teoritë e tij për vaksinimin.

Lajme të ngjashme

Back to top button