Lidhen kontrata shtesë për fasadën e Ministrisë së Drejtësisë

Për fasadën e Ministrisë së Drejtësisë e cila realizohet në stilin barok, janë lidhur kontrata shtesë për punët e pa parashikuara.

Sipas të dhënave të Zyrës për të hyrat publike, janë lidhur dy kontrata me përmbajtje të njëjtë. Kontrata e parë 4. 5 mijë euro dhe tjetra me vlerë 2.5 mijë euro. Të dy kontratat janë lidhur më 14 shkurt.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button