fbpx

Lista e fituesve të lojës fiskale

Ministria e Financave ka publikuar listën e fituesve të lojës shpërblyese fiskale “Fiskalja në dorë, fitim pa mundim”.

Prodhime ushqimore
Liljana Jovanovska Shkup 4.000 denarë
Aneta Jankovska Shkup 4.000 denarë
Maja Rangellova Shkup 4.000 denarë
Icko Krsteski Shkup 4.000 denarë

Kompjuter dhe pajisje kompjuteristike
Konstandin Maxhirov Strumicë 15.000 denarë
Miahjllov Kirijazov Shkup 20.000 denarë
Elena Panovska Shkup 30.000 denarë
Marjan Atanasovsk Veles 40.000 denarë
Marija Dimovska Manastir 60.000 denarë.

Telefona mobil dhe aparate digjitale
Marija Rizovska Manastir 5.000 denarë
Mite Filipov Shkup 10.000 Denarë
Stefan Mitiq Shkup 15.000 denarë
Sunçica Kostovska Petrovska 20.000 denarë
Qazim Mufta Tetovë 30.000 denarë

Teknik e bardhë dhe aparate shtëpiake 
Aleksandra Despotovska 3.000 denarë
Vojo Angellovski Kumanovë 5.000 denarë 
Dragica Georgievska Kriva Pallankë 10.000 denarë
Glligorço Dimitrovski Shkup 15.000 denarë
Jelena Simonska Shkup 20.000 denarë
Sllagjana Lazarevska Kumanovë 30.000 denarë
Ruzha Serafimovska Tetovë 60.000 denarë

Pajisje audio dhe video
Dragan Nikollovski 10.000 denarë
Vera Misirkovska Prilep 15.000 denarë
Nada Bilevska Gostivar 20.000 denarë
Zhivko Ristevski Manastir 30.000 denarë
Dejana Mlladenovska 45.000 denarë
Pera Stojanovska Kërçovë 60.000 denarë

Fituese e veturës Seat Ibica është Vesna Filipova nga Shtipi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close