fbpx

Pengesat e prokurororëve për “Sopotin’ , të pa baza (VIDEO)

Një ditë pasi anëtarët shqiptarë të Këshillit të Prokurorëve u distancuan nga qëndrimi i kreut të këtij Këshilli, Petar Anevski për rastin Sopoti, profesorja e së drejtës penale Besa Arifi i ka quajtur të qëllimshme pengesat që kjo lëndë të kalojë në duart e ekipit të Katica Janevës. Për të nuk ka asnjë dilemë se rasti i Sopotit duhet ti jepet Speciales dhe obstruksionet në këtë drejtim sipas saj bëhet me qëllim që të mos zbardhet e vërteta, që do të dëmtonte edhe më rëndë imazhin e gjyqësorit në Maqedoni, transmeton Alsat-M.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *