fbpx

Shkup, gjykatëset е Gjykatës së Apelit kapen për flokë

Dy gjykatëse të Gjykatës Administrative janë përleshur pasi paraprakisht të dyjat kanë shfaqur qëndrime të ndryshme për gjithë atë që këtyre ditëve po ndodhë me kolegët e tyre në Gjykatën Penale të Shkupit, shkruan Makfax.

Njëra prej gjykatëseve ishte e mendimit se atë që po e bëjnë kolegët e tyre në Gjykatën I në Shkup është në rregull, por kjo nuk i pëlqeu gjykatëses tjetër, ashtu që debati verbal kaloi në përleshje fizike, madje duke u kapur për flokë. Nga gjykata ende nuk ka asnjë reagim zyrtar të rastit, por padyshim se gjykatësit çdo ditë e më zëshëm dhe me shumë emocione flasin për gjendjen në gjyqësi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button