fbpx

Si binden gratë?

“Gratë e lënë veten të binden nga ai që arsyeton, e jo nga arsyetimet e tij”

Thënie nga Jean-Baptiste Alphonse Karr. Ai  ishte një gazetar, novelist dhe kritik nga Franca.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button