fbpx

“Zgjohu” përkrah protestën e nesërme kundër projektit “Fusha e Llukovës”

Lëvizjes Qytetare ZGJOHU! mbështet protestën e së shtunës të organizuar nga komuniteti dibran në Shkup.

Në organizim të Shoqatës së dibranëve “Oda dibrane”-Shkup , ditën e shtunë në qytetin e Shkupit  do të organizohet protesta e radhës kundër devijimit të lumit Radikë.

Drejtuesit e Lëvizjes ZGJOHU! dhe anëtarët e kryesisë tonë do të jenë prezent në protestë për tu solidarizuar me shqiptarët që janë shprehur kundër projektit Fusha e “Llukovës”.

ZGJOHU! njëkohësisht mirëpret sensibilizimin e opinionit mbarë shqiptar për këtë projekt potencialisht të dëmshëm për Kosovën, Maqedoninë dhe Shqipërinë si dhe shpreson që një solidarizim i tillë të ndodh edhe në çështjet tjera të rëndësisë së përbashkët.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close