fbpx

Dita e tetë e protestave në Sarajevë

Në Bosnje e Hercegovinë, po vazhdojnë për të tetën ditë me radhë protestat anti-qeveritare.

Disa qindra demonstrues kanë bllokuar komunikacionin në qendër të Sarajevës, ku janë mbledhur për të kërkuar dorëheqjen e qeverisë të entitetit myslimano-kroat.

Demonstruesit thonë se mosveprimi i qeverisë dhe korrupsioni janë duke sakatosur ekonominë e shtetit.

Lajme të ngjashme

Back to top button