fbpx

Gayet, ja si e fitoi presidentin Hollande

Për t’u njohur me njëri-tjetrin fillimisht kanë qenë idetë e përbashkëta politike që i bashkuan, por cilësitë e tjera të Julie Gayet janë ato që e bënë Hollande të “lerë kokën” pas saj.

Mjafton të shihni disa role të interpretuara nga aktorja franceze për të kuptuar arsyet se përse Presidenti i Francës u dashurua me të. Aktorja nuk ka pasur kurrë turp të tregojë trupin e saj seksual dhe plotë forma të zhveshura. 

Këtë e tregojnë edhe disa fotografi të botuara nga revista “Chi”, të cilat janë shkëputur nga filmat “Elles et moi” i 2008-s dhe “Amoreuse” i vitit 2011, ku e bukura Julie ka interpretur e zhveshur para kamerës me meshkuj e femra./BW

Lajme të ngjashme

Back to top button