fbpx

Zhbogar bën thirrje për mbështetje të PSP nga ana e partive politike

Formimi i PSP-së është çështja më e rëndësishme që del nga Marrëveshja e Përzhinos. Partitë politike në shumë raste janë obliguar t’i japin përkrahje për PSP. Ne i inkurajojmë partitë të vazhdojnë në përkrahjen e PSP-së dhe ta aplikojnë mbështetjen ndaj PSP-së. Kështu ka porositur euroambasadori Samuel Zhbogar, transmeton Portalb.

Sa u përket zgjedhjeve euroambasadori Zhbogar ka thënë se të katër liderët qysh në fund të gushtit janë dakorduar për plotësimin e kushteve për zgjedhje fer dhe demokratike në dhjetor.

Dje Kuvendi nuk i dha dritë jeshile propozim ligjeve të LSDM-së për ndryshimin e ligjit për dëshmitarët e mbrojtur. kërkes kjo e PSP për lehtësimin e punës së saj./Portalb

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close